Meer Nederland Blog


Vakantie in een pipowagen


Vakantie in een pipowagen
Een leuke en vernieuwende vakantie in de pipowagen. Daar kun je van genieten en zeker ook voor de kinderen is het een hele nieuwe ontdekking. Het zal voor hen een leuke uitdaging zijn als zij eens mogen overnachten in een pipowagen of in een zigeunerwagen.
vakantie in een pipowagen
Als je ieder jaar een paar keer op vakantie gaat met de kinderen dan kan het lastig zijn om steeds weer wat nieuws te bedenken. Daarom is er nu de vakantie in een pipowagen. De kinderen zullen er van op kijken en het is daarom leuk om hen hier mee te verrassen. Ook de jongste kinderen kunnen prima mee en samen kun je dan overnachten in de pipowagen. Ook de zigeunerwagen is een optie voor het hele gezin. Het is goed om van te voren even te kijken met hoeveel personen je er in kunt verblijven, maar reken er maar op dat het hele gezin gezellig mee kan.

Overnacht eens in een pipowagen of zigeunerwagen.
Het is een leuke en zeer creatieve afwisseling als je nu een vakantie wilt gaan regelen en je kiest voor de pipowagen of de zigeunerwagen.
vakantie in een pipowagen
Wacht niet te lang met boeken maar maak vandaag nog de keuze want het gaat een heerlijke vakantie worden. Het wordt tijd om eens wat meer tijd met het gezin door te brengen en dit gaat op deze manier zeker lukken. Ontdek daarom nu hoe leuk het is om de vakantie samen door te brengen in de pipowagen en geniet er van. Laat de kinderen maar eens uitvogelen hoe leuk het hier is, zij staan er van te kijken wat ze hier allemaal kunnen doen en je kunt er op rekenen dat de vakantie een groot succes gaat worden! Heerlijk toch als je dat van te voren al weet? Dan heb je er nog meer zin in, nu regelen en dan samen genieten van de vakantie in de pipowagen!

Pipowagen op Texel

#overnachten in pipowagen#zigeunerwagen#vakantie#creatief

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 24 Dec 2012

Meedoen?